Feriecenter Rågeleje Klit 

​Kære medejer 

Hvordan forholder vi os til situationen med Corona-virus 

samt vores endnu ikke fastlagte  generalforsamling 2020

Feriecenter Rågeleje Klit følger nyhederne og sundhedsmyndighedernes anbefalinger hver dag.

Som situationen er i øjeblikket, hvor Danmark er lukket ned i stort omfang, er det vigtigt at påpege, at Rågeleje Klit ikke er lukket.

Alle vores gæster/deleejere er samlet som familier i hver sin lejlighed og overstiger ikke dette antal i forsamling efter myndighederne retningslinjer.

Vi kan godt forstå hvis der er bekymring når ferien nærmer sig og kufferten skal pakkes. Når og hvis I kommer og benytter Jeres uge, er det selvfølgelig på eget ansvar, men vi gør alt, hvad vi formår med ekstra aftørring af håndtag og div. berøringsflader.

Der er sprit tilgængeligt deroppe, så man har mulighed for også selv lige at tørre de døre-/ og skabshåndtag som man rører ved igen og igen og hver dag.

Man skal som gæst/medejer tage sit ansvar alvorligt – for at passe på hinanden, sig selv og ikke mindst vores personale – uden dem – ingen ferie. ;e(

Vælger man at benytte sin uge lige pt. er alt OK - Sker der noget i udviklingen – sender vi en mail til Jer op til fredag før Jeres uge starter om lørdagen.

Personalet tager situationen meget alvorligt – Pas på jer selv og vores personale – hold afstand som myndighederne påpeger – så alle kan føle sig trygge.

Bestyrelsen og Personalet har al forventning til, at I alle efterlever de forholdsregler som sundhedsstyrelsen anbefaler. m.m.

Lad være at nyse/hoste ud i det åbne rum, brug serviet eller ærme i albuebøjning


NB. Vi er i gang med at planlægge generalforsamling 2020. Som situationen er lige pt. afventer vi og ser hvad myndighederne melder ud i den kommende tid. Det er ikke glemt, blot en udsættelse for afholdelse. Vi indkalder når det bliver forsvarligt at samles.

Pas på Jer selv derude

bestyrelsen

Booking​ af ferielejligheder tæt ved vandet i nordsjælland

Her kan du booke lejlighed hos Rågeleje Klit. Booking for kommende år kan foretages fra november og frem.

Åbningstider:

Se vores åbningstider her.

Vores adresse:

​Feriecenter Rågeleje Klit

​Rågeleje Strandvej 91

3210 Vejby - rutevejledning

Telefon: 48 71 76 61

​Feriecenter Rågeleje Klit

​Rågeleje Strandvej 91

3210 Vejby - rutevejledning

CVR: 19067890

Kontaktoplysninger

Telefon: 48 71 76 61

Reception e-mail: reception@raageleje-klit.dk

Bogholderi e-mail: bogholderi@raageleje-klit.dk