Ejerinfo​

​Ejeroplysninger

Som ejer er det op til dig at tilsikre, at ejeroplysninger er korrekte til enhver tid. Dette omfatter ændringer til adresse, e-mail og telefoni-data.

Øvrige stamdata især lejlighedsoplysninger vedligeholdes af receptionen.

Har du solgt din lejligheds uge skal du huske at anmelde ejerskifte til ejerforeningen med angivelse af den nye ejers navn og adresse, osv. se vedtægternes § 4.4 samt framelde den i Gribskov kommune.

Oplysninger om dit ophold til receptionen før ankomstdagen​

Receptionen vil være overordentligt taknemmelig for at modtage information om din ankomst og om dine ønsker, så lejligheden ved ankomst er udstyret med sengetøj og håndklæder - hvis der ønskes linnedpakker - der i antal matcher lejlighedens beboere. Har du ønsker ekstraudstyr – f.eks. barnestol og barneseng, vil dette også være placeret i lejligheden ved ankomst.

Er der andre end dig selv, der skal benytte lejligheden i den givne uge, er dette også vigtigt at informere receptionen herom før ankomst.

​​

Praktisk information om check ind og check ud​

Receptionen er åben fra 15.00 – 16.30 på ankomstdagen og her henter du nøgler til lejligheden. Receptionen vil i forbindelse med udlevering af nøgler sikre, at du får den nødvendige information om dit ophold.

Når du flytter ind i lejligheden, må du meget gerne tjekke om alt er som du forventer omkring rengøring og udstyr i lejligheden. For din egen skyld gennemlæs informationsmappen, som ligger i lejligheden og få styr på de praktiske oplysninger for dit ophold.

Hvis du konstaterer fejl og mangler på ankomstdagen eller senere under dit ophold skal du kontakte receptionen i åbningstiden. Småting vil vores vicevært Thomas Glargaard Hansen eller centerlederen tage sig af. Ved nødsituationen se informationsmappen.

Ved større skader/uheld er det centerlederen/ viceværten som står for henvendelse til håndværkere.

I receptionen har vi et antal Google Chromecast du kan låne, så du har mulighed for streaming af egen Tv-kanaler.

Der er en P-plads pr lejlighed med lejlighedsnummer på muren og sørg venligst for at parkere midt i båsen, så der er plads til alle.

I hver lejlighed er der brandslukningsudstyr. Dette må ikke fjernes fra lejligheden.

Hvis du ønsker at reservere/ bruge cafeen så kontakt receptionen hurtigst under dit ophold især i højsæsonen.

Som ejer af en lejligheds uge på Rågeleje Klit har du mulighed for en masse spændende oplevelser i nærområdet og Nordsjælland. Der er lavet vandre/ & cykelruter. Der findes desuden en række aktuelle tilbud og brochurer i receptionen til gratis benyttelse. 

Besøg Visit Nordsjælland

Ved tidlig check ud – husk at få koden til nøgleboksen i receptionen, så du selv kan aflevere nøglen. Husk også at informere receptionen om eventuelle fejl og mangler ved lejligheden opstået under dit ophold.

Værd at vide om forpligtelser som ejer​

Ved erhvervelse af en timeshare andel i Feriecenter Rågeleje Klit, er man forpligtet til at være medlem af foreningen se vedtægterne §4. under fanen "OM FORENINGEN"

Kommer man i restance overfor ejerforeningen, er medlemmet uberettiget til selv eller andre, at anvende timeshare-andelen se vedtægterne §7. Derfor tilmeld så vidt muligt dine betalinger til Betalings Service, for at undgå at komme i restance.

​​

Information fra bestyrelsen​

Information fra bestyrelsen gives løbende i nyhedsbreve og beretningen på den årlige generalforsamling. Se under "NYHEDER".​

Generalforsamling​

Generalforsamlinger skal afholdes i Nordsjælland eller Storkøbenhavn, hvert år inden udgangen af maj måned - se vedtægterne §8.2. under fanen "OM FORENINGEN"

Forslag, et medlem ønsker behandlet på den ordinære generalforsamling, skal skriftligt være foreningens bestyrelse i hænde senest en 1. februar - se vedtægterne §9.2​. under fanen "OM FORENINGEN"

Favør priser for at leje af yder ugerne 1-17 & 40-52

For ejerne

Du får samme tilbud/ betingelser som ”Ældresagens” medlemmer som delejer, men 1 måned før så du har mulighed for at vælge først.

Der er tale om et begrænset antal uger og prisen er:

A Lejligheder kr. 2800,-

B Lejligheder kr. 2300,-

C Lejligheder kr. 1800,-

Prisen er inkl. el, vand og slutrengøring.

Sengelinned & håndklæder kan lejes, eller medbringes

Favør priser for køb af yder ugerne
​1-17 & 40-52

Som ny ejer:
​Få et ophold for kun kr. 2300,- 

Feriecenter Rågeleje Klit

Rågeleje Strandvej 91, 3210 Vejby

Se rutevejledning

Kontorets åbningstider

Søndag - fredag: 10.00 -12.00
Lørdag: 09.00 - 11.00 og 15.00 -16.30.

white-facebook-fill2

Kontakt os

Telefon: 48 71 76 61

E-mail

Reception: reception@raageleje-klit.dk

Bogholderi: bogholderi@raageleje-klit.dk

CVR-nummer: 19067890