Rågeleje Klit

​Velkommen

Vi glæder os til at modtage dig i Feriecenter Rågeleje Klit og vil gøre alt mulig for at I får en dejlig ferie.

Har du investeret i din ferie år efter år her i det skønne Rågeleje Klit, er det som dit andet hjem. Det samme som man sagde når man besøgte sit barndomshjem. ”Jeg skal hjem næste uge” eller ”Jeg er på vej hjem”

Du kender stedet og derfor kan man starte ferien i samme øjeblik man træder ind ad døren.

​Historie

Rågeleje Kro blev bygget i 1906, samt fiskerlejet samme år.

Bade-/ og feriegæster fra hovedstaden begyndte at valfarte til Rågeleje lige før 1900 året.

Feriecenter Rågeleje Klit har eksisteret siden 1984. Feriecenteret blev bygget på fundamentet at den gamle kro, som nedbrændte i starten af 1980’erne og stod klar til salg i 1984 som Timeshare feriested (delelejligheder) med 20 velindrettede lejligheder - åbent hele året - svarende til 52 uger om året i alt 1.040 lejlighedsuger.

I dag er det lille idylliske Rågeleje stadig en udflugt værd, hvor man kan nyde naturen med bølgernes bevægelse, roen og freden. Gå på den Spanske Cafe/restaurant og nyde en dejlig tapas menu, eller tværs over gaden til den altid populære restaurant Søstjernen.

Små 1,5 km fra Rågeleje Klit finder man det skønne område Heather Hill med sine ca. 20 m høje morænebakker omkring 2 dale ud mod Kattegat. Bakkerne blev fredet i 1960 og er i dag udlagt til offentlig benyttelse.

​Beliggenhed

Feriecenter Rågeleje Klit har en dejlig beliggenhed langs strandvejen lige ud til Kattegat og kystens bedste badestrand og strandpromenade med bænke hvor du kan sidde og nyde naturen og bølgernes brusen og måske opleve de flotte solnedgange.

Faciliteter

A og B lejlighederne i stuen har egen solgård mod syd. A og B lejlighederne er handicap venlige, da der er lagt flisegang fra receptionen langs husets forside, hvor havedøren kan bruges som indgang til A og B lejlighederne. Der er lavet en køreslisk til låns hvis man får brug for det.

C lejlighederne på 1. sal har borde og stole med skillerum mellem lejlighederne mod syd. C lejlighederne er perfekte til 2 personer og har en fin udsigt over vandet.

I forlængelse af A Lejligheder er der en fælles gårdhave med grills, borde og bænke, liggestole, parasoller, havehynder.

Der er Gratis Wi-Fi i alle lejligheder

Sauna, bad og toilet samt vaskeri i kælderen mod egenbetaling

Fællesrum på 1. sal (cafe) med plads til 16 personer. Kan reserveres i receptionen ved særlige lejligheder f.eks. ved flere gæster eller til fællesspisning ved fødselsdag, juleaften eller -nytårs aften.

​Transport

Det er nemt at komme til feriestedet enten i egen bil eller det offentlige.

Der er egen P-plads tilhørende hver enkelt lejlighed med lejligheds nr. på væggen. Har man mere end en bil eller brug for gæsteparkering er der en stor gratis offentlig parkeringsplads lige i nærheden.

Desuden kører der tog til Vejby og hvorfra bus 361 holder lige udenfor Feriecenteret

Feriestedet har få cykler man kan låne.

Dagligvare indkøb

Min Købmand ligger ca. 800 m fra feriestedet,

Spar Købmand 4 km.

Netto og Rema1000, ca. 5 km i Vejby.​

Feriecenter Rågeleje Klit

Rågeleje Strandvej 91, 3210 Vejby

Se rutevejledning

Kontorets åbningstider

Søndag - fredag: 10.00 -12.00
Lørdag: 09.00 - 11.00 og 15.00 -16.30.

white-facebook-fill2

Kontakt os

Telefon: 48 71 76 61

E-mail

Reception: reception@raageleje-klit.dk

Bogholderi: bogholderi@raageleje-klit.dk

CVR-nummer: 19067890