Feriecenter Rågeleje Klit 

Kommende generalforsamling 2021

​Vi håber og tror på vi kan afholde generalforsamling den 31. maj 2021. Udmelding kommer snarest) 

Generalforsamling 2020

Bestyrelsen for Rågeleje Klit planlagde oprindeligt, at generalforsamlingen 2020 skulle finde sted d. 27. april 2020 i Frederiksborgcenteret i Hillerød.

Med myndighedernes indførte retningslinjer i kølvandet af den opstående Corona-sundhedskrise, hvor forsamlinger af personer med mere end 10 personer blev forbudt, valgte bestyrelsen at udskyde generalforsamlingen. Ifølge vedtægterne skal generalforsamlingen holdes i april eller maj. Bestyrelsen håbede, at det ville kunne lade sig gøre at afholde generalforsamlingen i løbet af maj på forsvarlig vis, og så derfor tiden lidt an.

På pressemødet d. 6 april, hvor myndighederne har offentliggjort en forsigtig plan for, hvordan landet måske kan genåbne efter påske, blev det imidlertid klart, at forbudet mod forsamling af forsamlinger på mere end 10 personer ikke fjernes foreløbigt, og at restriktionerne fortsætter mange måneder endnu, fordi sundhedsrisikoen ikke forsvinder lige foreløbigt. Det er vigtigt, at gerenalforsamlingen kan afvikles uden sundhedsrisiko for deltagerne. Bestyrelsen ser sig derfor nødsaget til at udskyde generalforsamlingen til efter sommerferien. Præcis dato udmeldes senere, når der kan meldes en præcis dato ud.

Bestyrelsen har iøvrigt gennemgået regnskabet fra revisor og konstateret at resultatet for 2019 blev et overskud på 232.000 kr. Bestyrelsen anbefaler at ejerindbetalinger holdes uforandret igen i år.

Booking​ af ferielejligheder tæt ved vandet i nordsjælland

Her kan du booke lejlighed hos Rågeleje Klit. Booking for kommende år kan foretages fra november og frem.​

Check ind:

Lørdag fra kl. 15:00

Åbningstider:

Se vores åbningstider her.

Vores adresse:

​Feriecenter Rågeleje Klit

​Rågeleje Strandvej 91

3210 Vejby - rutevejledning

Telefon: 48 71 76 61

​Feriecenter Rågeleje Klit

​Rågeleje Strandvej 91

3210 Vejby - rutevejledning

CVR: 19067890

Kontaktoplysninger

Telefon: 48 71 76 61

Reception e-mail: reception@raageleje-klit.dk

Bogholderi e-mail: bogholderi@raageleje-klit.dk